Elevii de la Murfatlar expun la muzeul din Tulcea

387
Elevii de la Murfatlar expun la muzeul din Tulcea - scoalamurfatlar-1333908979.jpg

Articole de la același autor

Anul 2012 - Anul European al Îmbătrânirii Active și Solidarității între Generații este marcat și prin Proiectul "Și NOI suntem viitorul!", realizat de Școala gimnazială "Adrian V. Rădulescu" Murfatlar.

Astfel, cu mic, cu mare, elevi, părinți, bunici au petrecut în parcul Primăriei Murfatlar, unde s-a desfășurat prima activitate din acest proiect, "Târg de Paști - Un suflet bun, dăruiește!", activitate care încheie săptămâna "Școala Altfel".

În cadrul proiectului "Fapte bune - legături de suflet", elevii claselor a VII-a B și a VIII-a A, însoțiți de diriginte, au oferit cadouri de Paște celor care au nevoie de un zâmbet, de o mângâiere, de un strop de speranță, și anume copiilor de la Centrul de plasament "Antonio".

Deși vremea nu vestește marea sărbătoare care se apropie, alți elevi ai Școlii cu clase I-VIII "Adrian V. Rădulescu" vor să fie pregătiți pentru a o întâmpina. Împreună cu învățătoarele au încondeiat ouă cu care au organizat o expoziție în școală și participă la alte concursuri și expoziții. Icoanele pe sticlă și ouăle realizate de elevii clasei a III-a A vor fi expuse în cadrul expoziției-concurs "Sărbătoarea Paștelui în ochii copiilor" la Muzeul de Etnografie și Artă populară Tulcea.

"«Săptămâna Altfel» a constituit un prilej pentru elevi de a-și fructifica talentele artistice în cadrul atelierelor de creație și activităților organizate, dovadă stând piesele de teatru prezentate, înființarea unui ansamblu folcloric «Bujoreii Murfatlarului», a unui atelier de creație și a unui club de dezbatere. Nu au lipsit vizitele la obiectivele turistice din Constanța - Delfinariu, muzee, Bricul Mircea. Elevii au trăit taina spovedaniei, împreună cu dascălii lor fiind însoțiți la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Murfatlar", a precizat directorul instituției de învățământ, profesor Anamaria Burada.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9245 secunde