Săptămâna inițiativei globale pentru tineret

Elevii de la "Madgearu", dornici să înceapă o carieră de succes

244

Articole de la același autor

Elevii Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța sărbătoresc, zilele acestea, Săptămâna inițiativei globale pentru tineret, o săptămână dedicată adolescenților dornici să devină lideri isteți și să genereze schimbări.

Evenimentele au debutat luni, 9 octombrie. Cu ocazia vizitei la liceul constănțean a reprezentanților Colegiului South Cheshire din Anglia, Stelios Yalarakis și Mark Parsons, au fost prezentate propunerile de cursuri, atât pentru elevi, cât și pentru profesori, ce se pot desfășura în cadrul parteneriatului dintre Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Constanța și Colegiul South Cheshire.

"Aceste cursuri pot fi urmate în cadrul anului școlar, timp de un semestru, vizând pregătirea în domeniul turismului și al alimentației publice, al artei și al designului în gastronomie sau pregătirea resurselor umane în comunicare și relaționare", explică directorul liceului constănțean, Camelia Isabela Marcu.

De asemenea, marți, în sala de cinema a Tomis Mall, s-au reunit elevii din întreg județul Constanța, interesați de ABC-ul carierei. În prezența unor oameni de succes de profesii diferite - avocat, medic, antreprenor - aceștia au acceptat provocarea de a învăța împreună forma succesului profesional, inspirați fiind de valorile promovate în viața personală și profesională a celor trei invitați. Cu acest prilej, a fost prezentat și un program de burse de studiu prin care se pot câștiga între 3.000 și 5.000 de euro sau vacanțe de șase luni petrecute în Europa.

Miercuri, elevii și profesorii de la "Madgearu" au fost gazda unor evenimente de leadership pentru tineri, timp în care elevii au fost echipați, inspirați și împuterniciți: să aibă o imagine de sine pozitivă, să se respecte pe ei înșiși și pe ceilalți, să fie o influență pozitivă și "să eșueze" în drum spre succes. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4929 secunde