Elevii de la Liceul „Ovidius”, premiaţi la Şcoala de Afaceri

358
Elevii de la Liceul „Ovidius”, premiaţi la Şcoala de Afaceri - eleviiliceuluiovidius-1615312219.jpg
O nouă ediţie a Şcolii de Afaceri a fost organizată, recent, de Centrul de Resurse pentru Educație Economică Constanța, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Constanța şi Liceul Teoretic „Ovidius“.

Elevii claselor a X-a din cadrul Liceului Teoretic „Ovidius”, îndrumați de prof. Victor Mihalașcu, au decis să participe în număr cât mai mare la concursul ce a devenit o tradiție în cadrul unităţii de învăţământ, aflându-se deja la a XII-a ediție. Aceasta este, de asemenea, și una mai specială deoarece a fost organizată, desfășurată și finalizată în mediul online.

În prima zi au fost completate şi prelucrate individual fişe de lucru privind evaluarea intereselor profesionale, şi apoi chestionare privind aspecte ale personalităţii de întreprinzător şi factori ai unei posibile afaceri de succes.

A doua zi, în cadrul unui concurs pe echipe, au fost prezente 28 de echipe, mai precis 118 elevi, ce și-au etalat adevăratele calități de tineri antreprenori, analizând un studiu de caz, dar și creativitatea artistică, prin realizarea unui desen sau afiș pe baza textului suport. Lucrările au fost jurizate, ca de obicei, de echipa care a câștigat ediția anterioară, formată din elevele Ana-Maria Caracudă, Marieta Iulia Iatan, Cosmina Theodora Ion, Andreea Ionescu și Eliana Liță , din clasa a XI-a D. Acestea au fost plăcut surprinse de efortul și imaginația prezente în lucrări.

Concursul a fost câștigat de echipa formată din elevele Diana Dinescu, Dana Pavel, Ioana Postolici și Laura Sandu. Pe locul al II-lea s-au clasat echipele formate din Cristina Sircu, Melisa Mircică, Remus Colcer, Teodora Smidu și Răzvan Masgras, respectiv, Tudor Gabriel Ivan, Oana Dobîrceanu, Teodora-Cătălina Vasile, Vlad Costea și Ioana Lariu-Rusu. Pe locul al III-lea s-au clasat echipele formate din Harun Ibram, Robert Bacula, Eren Bari, Kevin Cornilă şi Ana Dumitrescu, respectiv, Robert Bardi, Alexandru Nehoianu, Simina Ilie, Robert Til şi Casian Guguş.

Mențiunea I a fost câştigată de echipa Andreea Samara, Ecaterina Galav, Teodora Haralambie şi Ines Maria Moraru. Menţiunea a doua a revenit echipei formate din elevele Andreea Ivan, Alexandra Scacioc, Helin Seitmola şi Daria Mănescu. Iar menţiunea a treia a ajuns la Alin Badea, Eda Malcan, Ioana Ioniţă – Mitran şi Simona Petian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9328 secunde