Elevii de la Liceul "Dragomir Hurmuzescu" au experimentat "capsula timpului"

309
Elevii de la Liceul

Articole de la același autor

Bobocii au înflorit la sfârșit de toamnă, la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, într-un cadru artistic impresionant ce a îmbrăcat forma unui spectacol, pe scena Casei Armatei. Tema din acest an a fost "Capsula timpului", iar spectatorii au fost "plimbați" printr-un portal secret, alături de concurenți, în trecutul triburilor, dar și în viitorul roboților și al oamenilor reci. Trecutul, prezentul și viitorul au spart conținutul timpului, angrenându-i pe concurenți într-o bătălie epică a tuturor vremurilor.

Laitmotivul concursului de Miss și Mister a fost dansul în perechi, la care concurenții s-au descurcat foarte bine, fără excepții. Pe lângă acestea, participanții au mai fost supuși la probe precum cea a provocărilor și cât de bine își cunosc partenerul de echipă. Cele opt perechi s-au descurcat minunat, astfel că juriului i-a fost foarte greu să decidă care sunt cei mai buni. În ochii celor prezenți în sală, toți concurenții au fost câștigători, iar acest lucru s-a putut observa din feedback-ul oferit prin aplauze. Juriul a fost format din cinci membri, printre care și trei cadre didactice ale liceului.

Pe lângă aspiranții la titlul de Miss și Mister, au performat și dansatorii profesioniști de la trupa constănțeană Revolution, soliste talentate și elevi cu veleități de actori, ce au transmis zâmbete. Atmosfera a fost tipică unui spectacol reușit, la care toți bobocii, dar și mentorii organizatori au muncit foarte mult. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6446 secunde