Elevii de la Colegiul de Arte au oferit un spectacol pentru vârstnici

156

Articole de la același autor

Din dorința de a marca Ziua Interna-țională a Vârstnicului și Ziua Mondială a Alimentului, elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" au derulat, la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța, activitatea "Din inimă pentru vârstnici", în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară. 


Elevii voluntari implicați direct în această activitate sunt din clasele a IX-a (arte plastice) și a X-a (muzică), iar beneficiarii au fost persoane rezidente în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice din Constanța. 


"Începutul anului școlar a adus din nou împreună elevii voluntari, inimoși și talentați ai colegiului și vârstnicii de la căminul de profil, care întotdeauna ne primesc cu nerăbdare și cu zâmbetul pe buze", a declarat prof. psiholog Daniela Stroia, coordonatorul activității. 
Activitatea a cuprins un moment muzical-artistic susținut de elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria", care au interpretat la flaut și cu vocea piese din folclorul românesc și au oferit beneficiarilor mici cadouri constând în dulciuri. Cadourile au fost donate de elevii din clasele primare și de liceu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Seară de operă,  cu Otilia  Rădulescu Ipek
Pagina a fost generata in 3.1302 secunde