Elevii de-a VIII-a încep examenele

105
Elevii de-a VIII-a încep examenele - e25478dab675b33e5441c59b2c44dfc4-1432643141.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine și până vineri, 29 mai, elevii constănțeni de clasa a VIII-a vor susține proba de verificare a cunoștințelor de limbă modernă pentru admiterea în clasa a IX-a cu profil bilingv de predare a unei limbi moderne.


Mâine, de la ora 9, proba de limba engleză se va susține Colegiul Comercial "Carol I", Colegiul Național Pedagogic "C. Brătescu", Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic "G. Călinescu", Liceul Teoretic "Ovidius", Colegiul Național "Kemal Ataturk" Medgidia


Joi, 28 mai, ora 9, este programată limba franceză, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic "G. Călinescu", Liceul Teoretic "Ovidius".


Vineri, 29 mai, ora 9, ultima probă, la limba germană, se va ține la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și la Liceul Teoretic "Ovidius".


Examenul constă din două probe: scrisă (maxim 70 puncte) și orală (maxim 30 puncte). Se consideră admis elevul care a obținut minim 60 puncte (nota 6). 


Elevii care au solicitat și li s-a aprobat recunoașterea certificatelor de limbă modernă A2 recunoscute de Ministerul Educației și Cercetării Științifice la unitatea de învățământ, au obținut echivalarea cu nota 10, deci nu vor mai susține această probă.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1657 secunde