Elevii cu probleme de sănătate nu pot da tezele online

513
Elevii cu probleme de sănătate nu pot da tezele online - teze-1637855448.jpg

Articole de la același autor

Elevii cu vulnerabilități certificate medical, care fac școala online, nu vor putea susține și tezele online, prezența fizică fiind obligatorie, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.


Potrivit Realitatea.net Ministrul Educației a afirmat că există însă posibilitatea ca în cazurile medicale grave susținerea tezelor să fie amânată din semestrul I în semestrul al II-lea.

„Tezele nu se pot da online, nici Evaluarea Natională și nici Bacalaureatul. Dacă sunt cazuri medicale grave, elevi cu CES, aceștia pot da tezele și la domiciliu sau în spital. Dacă au vulnerabilități certificate care împiedică prezența fizică, pot da oricând aceste teze, după revenirea la școală, chiar dacă acest lucru se întâmpla semestrul următor”, a afirmat Cîmpeanu.Ca urmare a noilor întreruperi ale predării în format fizic, pe fondul situației epidemice, Ministerul Educației a redus numărul de teze: elevii de clasa a opta vor susține doar două în loc de trei, iar cei de liceu, doar trei în loc de patru. Ele se pot da începând cu data de 6 decembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4043 secunde