Elevii cu medii maxime la examenele naţionale şi profesorii lor, premiaţi cu câte de 1.000 lei

507
Elevii cu medii maxime la examenele naţionale şi profesorii lor, premiaţi cu câte de 1.000 lei - eleviicareauobtinut-1629988567.jpg

Articole de la același autor

Elevii constănţeni care au obţinut medie maximă la examenele naţionale 2021 şi profesorii care i-au pregătit vor primi recompense în bani din partea Primăriei Constanţa. Este vorba despre patru absolvenţi de clasa a VIII-a şi opt cadre didactice de gimnaziu şi doi absolvenţi de clasa a XII-a şi cadre didactice de liceu. Aceştia vor fi premiaţi cu câte 1.000 de lei.

„Premierea acestor elevi, precum şi a profesorilor îndrumători, reprezintă un gest de recunoaştere a rezultatelor din prezent şi de încurajare a performanţei viitoare la nivelul instituţiilor de învăţământ din Constanţa”, se precizează în referatul de aprobare a proiectului ce urmează să fie votat în cadrul şedinţei Consiliului Local ce prevede aceste recompense. Şedinţa va avea loc marţi, 31 august.

Astfel, la Evaluarea Naţională 2021, patru candidaţi au promovat cu media 10. Este vorba despre Ana-Maria Babu, de la Liceul Teoretic „Ovidius”, îndrumată de prof. Alina Trache, la limba română, şi Cristina Homentovschi, la matematică; Maria Cătălina Ciobanu, de la Liceul Teoretic „Ovidius”, îndrumată de prof. Camelia Roman, la limba română, şi Dorin Arventiev la matematică; Eva Ilaria Cuşa, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, îndrumată de prof. Crina Martinescu, la limba română, şi Mihai Contanu, la matematică, şi despre Sara Maria Şişman, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, îndrumată de prof. Mariana Nistorescu, la limba română, şi Cristina Petrea, la matematică.

La Bacalaureatul 2021, au fost înregistrate trei medii maxime, doi absolvenţi de clasa a XII-a fiind din municipiul Constanţa şi al treilea din municipiul Medgidia. Este vorba despre Delia Alexandra Oltean, de la Liceul Teoretic „Ovidius”, cu profesorii coordonatori Paula Paliuc, Bogdan Mihai şi Mihaela Vişinoiu, şi Ana Vasiliev, tot de la Liceul Teoretic „Ovidius”, cu profesorii coordonatori Paula Paliuc, Alina Diana Codreanu şi Mădălina Munteanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3031 secunde