Mai multe ştiri online:

Elevii constănțeni învață să devină antreprenori

Ştire online publicată Luni, 02 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, faza județeană a tradiționalului concurs regional de planuri de afaceri „Și eu voi fi întreprinzător!”.


La concurs au participat echipe de elevi din Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, Liceul Teoretic „George Emil Palade” din Constanța, Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârșova și Liceul Teoretic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, precum și de la Colegiul Economic Mangalia. Concursul face parte din proiectul educativ înscris în Calendarul activităților educative regional al Ministerului Educației Naționale 2017 - 2018.


În competiție, trei echipe reprezentante ale Liceului Teoretic „Ovidius” și cea a Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța s-au calificat la faza regională a concursului.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8618 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.2151 secunde