€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Elevii constănțeni iau lecții despre industria maritimă

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Timp de o săptămână, elevii Școlii nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța vor învăța despre industria maritimă.

DP World Constanța, în parteneriat cu Asociația „Împreună pentru Viitor” Constanța, implementează, în perioada 3-7 decembrie, proiectul de educație nonformală destinat copiilor cu vârste între 8 și 14 ani, în care le sunt îmbunătățite cunoștințele despre domeniile sectorului maritim, comerț și logistică și le sunt stimulate aspirațiile și încrederea în posibilitatea unei cariere de succes în industria de profil.

Reprezentanții DP World Constanța vor susține, în calitate de voluntari, nouă sesiuni de educație nonformală pentru un număr de 30 de copii de la Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea”, predându-le acestora informații despre industria maritimă, care au la bază o curiculă concepută de specialiști în educație din Marea Britanie și o vastă experiență acumulată de angajații companiei, în domeniul lor de activitate.

Lecțiile, urmând un plan interactiv și atractiv pentru copii, sunt create astfel încât să-i încurajeze să aibă o gândire analitică și critică, de ansamblu și „out of box”, să exploreze subiecte noi precum sustenabilitatea și opțiunea unei cariere în industria maritimă. Curicula cuprinde subiecte de geografie, matematică, desen, design, tehnologie, dar și incluziune socială și multiculturalism. Proiectul se va încheia printr-o vizită la terminalul de containere în portul Constanța Sud, unde copiii vor avea prilejul să vadă ceea ce li s-a prezentat teoretic în cadrul sesiunilor informative. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3147 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8974 secunde