€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Elevii Școlii nr. 7 "Remus Opreanu", mici ziariști la revista școlii

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
La sfârșitul săptămânii trecute, Școala Gimnazială nr 7 „Remus Opreanu” Constanța a finalizat proiectul educațional „România, te iubim, Centenar sărbătorim!”, coordonat de cadrele didactice de la ciclul primar.

Cu acest prilej, a fost lansată revista școlii, dedicată Centenarului, și a fost prezentat un spectacol emoționant, plin de culoare și fantezie. Elevii, îndrumați de cadrele didactice și susținuți de părinți, s-au implicat în activități diverse și creative ale proiectului.

„Imaginația și inventivitatea elevilor s-au dovedit fără limite, iar sărbătorirea Centenarului și entuziasmul elevilor reprezintă o garanție că o nouă generație de oameni se află în formare”, este de părere directorul unității de învățământ, prof. Aurora Suba.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3147 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6652 secunde