Elevii Școlii "Lucian Grigorescu", editori pentru o zi

494

Articole recomandate

Elevii Școlii "Lucian Grigorescu" din Medgidia au sărbătorit, la sfârșitul săptămânii trecute, Ziua Mondială a Educației. Ei au participat la activități cu lucru în echipă, recreative, menite să ofere fiecărui copil posibilitatea de a-și dovedi talentul literar, muzical, actoricesc sau practic.

Elevii clasei I Step by Step au călătorit în lumea poveștilor, prin confecționarea unor păpuși și redarea conținutului unei povești prin mijloace proprii de exprimare.

Pentru a sublinia importanța educației și a cărților în viața omului, elevii claselor a II-a A și a II-a B au fost "Editori pentru o zi", realizând o carte despre animalele Mării Negre, utilizând tehnici de lucru diverse.

"100 de motive pentru care îmi place școala mea" a fost o altă temă atractivă, pusă în practică de elevii clasei a III-a Step by Step. Aceștia au enumerat 100 de lucruri pentru care consideră școala lor specială printr-o modalitate inedită. Elevii claselor a IV-a au avut o misiune ceva mai grea. Ei au realizat compuneri având ca temă educația și au ilustrat "Portretul Dăscăliței" evidențiind trăsăturile fizice.

Momentul aniversar s-a încheiat cu un seminar de informare, intitulat sugestiv "Proiecte europene de succes", la care au luat parte reprezentanții altor instituții școlare din oraș, cadre didactice ale școlii, elevi și părinți. Prof. Georgeta Prică, director adjunct la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, și prof. Marius Furtună, director al Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia, au prezentat proiectele europene derulate în școlile de proveniență.

Performanțele ECO ale Școlii Gimnaziale "Lucian Grigorescu" au fost evidențiate de directorul prof. Simona Dănilă, iar directorul adjunct, prof. Emilia Ciocan, a premiat elevii participanți la proiectele eTwinning evaluate cu Certificat de Calitate. (A.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5601 secunde