Elevii Colegiului "Regina Maria" împlinesc un vis de copil

722
Elevii Colegiului
Ieri dimineață, în Sala "Sergiu Celibidache" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" a avut loc un spectacol umanitar care face parte din programul social educativ "Împlinește un vis de copil". Școlile partenere ale programului, coordonat de înv. Adina Tulbure, Colegiul Național "Regina Maria" și "Grădinița nr. 16", vor să-i aducă mai aproape de artă pe copiii din zona Piața Ovidiu, proveniți din medii sociale defavorizate. Acest lucru se realizează printr-un program de after-school susținut de voluntarii din Colegiul de Arte, profesori și liceeni. "Copiii învață după-amiaza în grădinița nr. 16, fac module de dezvoltare personală, educație prin artă, învățare prin joc, ritm și mișcare", ne-a spus Adina Tulbure, directorul Centrului de Inovație din Constanța.
Cei prezenți la spectacol au putut urmări o adaptare în versuri a poveștii "Fetița cu chibrituri" (aparținându-i Adinei Tulbure), în interpretarea elevilor clasei a III-a B din cadrul Colegiului de Arte.
Decorurile și costumele au fost realizate de elevii clasei a XI-a A.
De asemenea, elevii clasei a III-a B au prezentat sceneta "Moș Crăciun pleacă la drum", de Vasile Poenaru iar alți elevi au susținut un recital muzical.
Fondurile strânse vor fi folosite în scopul achiziționării unor jocuri educative pentru copiii de la Grădinița nr. 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Decembrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Concert pentru viața unei colege
Pagina a fost generata in 0.3223 secunde