Elevii Colegiului "Regina Maria" au jucat "Hamlet" pe scena Festivalului "Miturile Cetății"

395

Articole de la același autor

Minute în șir de ropote de aplauze și urale au stârnit, vineri, elevii de la secția Arta Actorului din cadrul Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța la festivalul "Miturile Cetății", unde au jucat piesa "Hamlet". 


Spectacolul a fost găzduit de Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare", iar sala s-a dovedit neîncăpătoare pentru susținătorii micilor actori. De altfel, interpretarea lor a fost apreciată și de juriul Olimpiadei Naționale de Arta Actorului, din acest an. 


"Mulțumim conducerii Teatrului de Stat Constanța, directorului Dana Dumitrescu, pentru oportunitatea pe care ne-a oferit-o, invitându-ne să participăm la Festivalul Internațional de Teatru «Miturile Cetății» 2018. De altfel, micii actori au fost mereu implicați în evenimentele marilor actori, au colaborat la spectacolul «Ovidius in Love», au primit, special pentru ei, un proiect intitulat «Ora de teatru», în care, după anumite spectacole, actorii rămâneau în sală, discutând cu elevii și împărtășindu-le din experiența lor în ale meseriei și, nu în ultimul rând, acești elevi sunt cei mai fideli spectatori ai teatrului. Aripa ocrotitoare a Teatrului de Stat Constanța asupra Colegiului de Arte «Regina Maria» Constanța este pentru secția de «arta actorului» a liceului un sprijin pe care-l apreciem la cote maxime", a declarat conf. univ. dr. Dana Enache, coordonatorul spectacolului "Hamlet". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Cultură-Educație : Festival Interetnic, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.9535 secunde