Elevii Colegiului Național Militar "Al. I. Cuza", la Noaptea Cercetătorilor Europeni

157

Articole de la același autor

Elevii Colegiului National Militar "Alexandru Ioan Cuza" din Constanța au pășit, pentru a doua oară, în universul științei. Ei au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Noaptea Cercetătorilor Europeni, eveniment care le-a propus spectatorilor o mare diversitate de activități științifice și educative, realizate cu scopul de a demonstra că rezultatele cercetării au avut și au un impact vizibil asupra vieții cotidiene. 


Tinerii cercetători din liceele și școlile constănțene au avut astfel ocazia să-și prezinte cele mai recente inovații tehnice, să le împărtășească participanților ideile științifice și să-i provoace să participe la activități interactive. Vizitatorii au fost invitați să asiste la demonstrații uluitoare cu roboți, să ia parte la experimente de laborator originale din toate domeniile științei și să descopere frumusețea și laturile inedite ale activității de cercetare. 


"A fost prima dată când am avut șansa să particip la un astfel de eveniment. Pot spune că mi-am lărgit orizonturile de cunoaștere, având ocazia să văd, cu ochii mei, cât de talentați și de inventivi pot fi elevii de liceu și de școală gimnazială, la o vârsta încă fragedă. M-a impresionat felul în care elevii, încă mici, niște copii, au putut crea și excela într-un fascinant joc al cunoașterii", a povestit Andrada Ene, elevă în clasa a IX-a D. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8243 secunde