Elevii Colegiului „Mihai Eminescu”, premiaţi la Campionatul Virtual de Fitness Unificat

568
Elevii Colegiului „Mihai Eminescu”, premiaţi la Campionatul Virtual de Fitness Unificat - eleviicolegiului-1623225366.jpg

Articole de la același autor

Campionatul Virtual de Fitness Unificat, desfăşurat, recent, la Constanţa, a reunit 28 de sportivi, 114 parteneri. Printre cele nouă școli implicate s-a aflat şi Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța, trei școli speciale și un ONG.

În cadrul acestei competiții, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a participat cu 17 elevi, dintre care doi copilași speciali, coordonați de prof. Elena Hanu și Janet Hârbu. Au concurat elevii Ştefania Bucur, Anamaria Elena Burlacu, Ariana Cartoafă, Andrei Rareș Ciucă, Ana Adriana Dumitrache, Ilinca Ghencea, Ilinca Grosu, Nathalie – Andreea Hârbu, Bianca – Ioana Mavrodin, Andreea Mihalcea, Vlăduț Alexandru Pascaru, Crina Roșiu, Daria – Iris Roșiu, Isabela Savopol, Alexia Simu, Mina Valeria Voineagu. Toți copiii au fost pe podium, luând premiile I, II și III.

Proiectul „Școala Generației Unificate” se derulează în perioada 1 ianuarie 2021 – 31 decembrie 2023. Școala Generației Unificate promovează acceptarea, respectul și toleranța în școli, contribuind major la crearea unui mediu școlar incluziv pentru elevii cu și fără dizabilități, aducând know-how și o percepție pozitivă asupra diversității; va reuni, astfel, trei concepte:

- Școala Generației Unificate: școli de masă în care se vor organiza activități, atât în clase cât și la nivelul întregii școli, activități care vor fi coordonate de elevi voluntari și care vor crea un mediu în care diversitatea este prețuită;

- Sporturi Unificate: sportivi cu și fără dizabilități intelectuale se vor antrena în echipe și vor participa la competiții sportive Special Olympics;

- Tineri Lideri, cu și fără dizabilități intelectuale, care vor fi instruiți și vor lucra în echipe, de la egal la egal, pentru a construi Generația Unificată.

Programul „Școala Generației Unificate” este finanțat de Înălțimea Sa Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Prințul Moștenitor al Abu Dhabi prin Special Olympics International.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3705 secunde