Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiați la concursuri școlare județene

273
Elevii Colegiului Economic Mangalia, premiați la concursuri școlare județene - eleviicolegiuluimangalia-1576532116.jpg

Articole recomandate

Elevii Colegiului Economic Mangalia au demonstrat, zilele trecute, că vor fi viitori comercianți de succes. Aceștia au participat, pe 12 și 13 decembrie, la două competiții importante în meseriile pentru care se pregătesc.


Astfel, la Hotel Dobrogea din stațiunea Mamaia, a avut loc cea de-a cincea ediție a concursului școlar județean "Performanță în meserie", iar, la Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti", competiția "Idei de afaceri". Elevii din Mangalia au adunat numeroase premii.
La concursul școlar județean "Performanță în meserie", secțiunea "Reclama, sufletul comerțului’’, elevul Ionuț Dragoș Burcă, din clasa a XII-a C, cu lucrarea "Ciocolata din Alpi’’, coordonat de prof. Carmen Liliana Călinescu, a obținut premiul întâi și eleva Camelia Bianca Ștefan, din clasa a XI-a C, cu lucrarea "Frumusețea golfului", coordonată de prof. Loredana Doinița Matei, a obținut  mențiune.


De asemenea, la secțiunea "Arta de a servi zâmbind", eleva Alina Ioana Paraschiv, din clasa a XI-a A profesională, coordonată de prof. Gabriela Apostu și prof. Delia Tudose, a obținut premiul întâi, iar, la secțiunea "Delicii la grătar", elevii Cristian Cazacioc și Lavinia Andreea Dinu, din clasa a XI-a E, coordonați de prof. Gabriela Apostu și prof. Gabriela Popa, au obținut mențiunea I.


În ce privește concursul "Idei de afaceri’’, elevele Cezara Angela Drăgan, Delia Gheorghe, Andreea Ramona Nita, cu lucrarea "S.C. Biblioteca holografică Marea Neagră S.R.L.", coordonate de prof. Raluca Simona Ciobănel și prof. Nicoleta Gheonea, au obținut mențiune.


"Aceste concursuri sunt de un real folos elevilor, le dezvoltă spiritul competitiv, creativitatea, forța de a face față presiunilor", este de părere prof. Alexandra Onoiaie, de la Colegiul Economic Mangalia.
 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0799 secunde