€ 4.7619
£ 5.4653
$ 4.1988

Mai multe ştiri online:

Elevii Colegiului de Arte au fost premiați

Ştire online publicată Miercuri, 07 Noiembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Elevii secției de coregrafie a Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța au participat, zilele trecute, la Concursul Internațional de Dans de la București, de unde s-au întors cu rezultate de excepție și cu burse de studiu. Premianții sunt următorii: Marius Merdicos, Justin Popa, Sarah Hindaoui, Edis Luca, Dalia Petrovici, Mara Caraivan, Sarah Hindaoui, Alessia Negoi, Dana Silco.

În ceea ce-i privește pe elevii Justin Popa, Alessia Negoi, Marius Merdicos, Mara Caraivan și Edis Luca, aceștia au fost răsplătiți cu burse de studiu în Italia, oferite de coregrafii Marco Bati și Roberta Fontana. Cu aceste rezultate, elevii s-au calificat în marea finală Dance Word Cup de la Montreal (Canada), care, anul acesta are și o ediție în Europa, la Budapesta (Ungaria). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 20 februarie Foto : Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit! 12559 vizite, 0 comentarii Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit!
Cultură-Educație
marti, 19 februarie Foto : ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei! 2785 vizite, 0 comentarii ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei!
Actual
luni, 18 februarie Foto : VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător!  A NINS CU FULGI NEGRI 1628 vizite, 0 comentarii VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător! A NINS CU FULGI NEGRI
Economie
ieri, ora 23:06 Foto : Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța? 947 vizite, 0 comentarii Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9485 secunde