€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Elevii Colegiului de Arte au fost premiați

Ştire online publicată Miercuri, 07 Noiembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Elevii secției de coregrafie a Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța au participat, zilele trecute, la Concursul Internațional de Dans de la București, de unde s-au întors cu rezultate de excepție și cu burse de studiu. Premianții sunt următorii: Marius Merdicos, Justin Popa, Sarah Hindaoui, Edis Luca, Dalia Petrovici, Mara Caraivan, Sarah Hindaoui, Alessia Negoi, Dana Silco.

În ceea ce-i privește pe elevii Justin Popa, Alessia Negoi, Marius Merdicos, Mara Caraivan și Edis Luca, aceștia au fost răsplătiți cu burse de studiu în Italia, oferite de coregrafii Marco Bati și Roberta Fontana. Cu aceste rezultate, elevii s-au calificat în marea finală Dance Word Cup de la Montreal (Canada), care, anul acesta are și o ediție în Europa, la Budapesta (Ungaria). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2895 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2816 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Cultură-Educație
ieri, ora 19:51 Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1187 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7117 secunde