Elevii Colegiului de Arte aduc bucuria colindului

225
Elevii Colegiului de Arte aduc bucuria colindului - eleviicolegiuluidearta-1418838746.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" derulează, în aceste zile, activitatea "Zâmbet pe chip de copil", în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară (SNAC). Coordonatorul activității este profesorul psiholog Daniela Stroia. Profesorii colaboratori sunt Cornelia Bujin, Alina Leonte, Alexandra Popescu, Mariana Păun, Carmen Vărășteanu, Simona Barbu.

Grupul țintă îl reprezintă elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Delfinul", de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Maria Montessori", de la Centrul Școlar de Educație Inclu-zivă "Albatros" și persoane vârstnice de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța.

Sunt implicați aproximativ 20 de elevi de la clasele a VIII-a C și a IX-a D.

"În preajma Sărbătorilor de Crăciun, ne-am propus să aducem bucuria colindelor împreună cu elevii noștri de la specializarea muzică în rândul elevilor de la Centrele de Educație Incluzivă și persoanelor vârstnice", a declarat profesor psiholog Daniela Stroia.

Scopul activității vizează sensibilizarea beneficiarilor și a elevilor, crearea unor relații de colaborare. Activitatea cuprinde un moment muzical-artistic susținut de elevii colegiului și oferirea de mici cadouri beneficiarilor. Cadourile sunt donate de clasele primare coordonate de următorii învățători: Alis Niță, Laura Coman, Monica Șerban, Mihaela Vărășteanu, Oana Gaude, Florentina Șerban, Marcela Voicu, Mariana Paris, Imra Ali, Claudia Codreanu și de liceeni coordonați de profesor diriginte Simona Barbu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5221 secunde