€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Elevii Colegiului Comercial "Carol I", implicați într-o multitudine de evenimente

Ştire online publicată Marţi, 15 Mai 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Colegiul Comercial „Carol I” din Constanța a organizat, luna aceasta, o mulțime de activități. Prima dintre acestea a fost coordonată de profesoarele Ioana Prahoveanu și Mihaela Postelnicu și s-a adresat, în mod special, elevilor din Republica Moldova. Aceștia au participat la manifestările prilejuite de Ziua Europei cu un stand expozițional reprezentând Basarabia, obținând premiul al III-lea. 


Apoi, la o zi distanță de ziua liceului, elevii din școlile constănțene au putut face cunoștință cu oportunitățile pe care le oferă această unitate școlară, prin participarea la diversele ateliere și concursuri organizate la nivelul fiecărei catedre. Aici, amintim „Laboratorul de știri”, „Biblioteca vie”, concursul de cultură generală „Alter Ego”, concursul de fizică „Arhimede”, un atelier de poezie în limba franceză, un atelier gastronomic și multe altele. 


Totodată, în amfiteatrul mare al colegiului a avut loc o demonstrație de degustare profesionistă de vinuri, urmată de spectacolul tradițional „Mozaic de ritmuri dobrogene”, în care au evoluat ansamblurile de dansuri aromâne, române și tătărești, soliști de muzică populară și ușoară, trupa de teatru „Dezinvolții”, dansatori de street-dance și dans de societate. 


Potrivit directorul colegiului, profesorul Adriana Dima, cu această ocazie au fost premiate de către conducerea instituției de învățământ, dar și de către asociația de părinți, cele două eleve laureate ale olimpiadei naționale de turism și olimpiada de gastronomie. Acestea sunt Florentina Deaconu și Andreea Damian. 


Tot săptămâna trecută, echipa de voluntari a colegiului a plecat într-o excursie la școala din Vișina, unde a făcut o donație de rechizite, dulciuri și a vizitat cetatea de la Enisala. 


„Toate aceste activități reprezintă dovada implicării și dăruirii elevilor și profesorilor entuziaști din colegiul nostru, al cărui standard educațional crește, de la an la an, prin rezultate notabile și mai ales printr-un climat de lucru emulativ, în care disciplina și profesionalismul se articulează armonios”, a completat directorul. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7422 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3942 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8005 secunde