Elevii Colegiului Comercial "Carol I", implicați într-o multitudine de evenimente

952

Articole de la același autor

Colegiul Comercial "Carol I" din Constanța a organizat, luna aceasta, o mulțime de activități. Prima dintre acestea a fost coordonată de profesoarele Ioana Prahoveanu și Mihaela Postelnicu și s-a adresat, în mod special, elevilor din Republica Moldova. Aceștia au participat la manifestările prilejuite de Ziua Europei cu un stand expozițional reprezentând Basarabia, obținând premiul al III-lea. 


Apoi, la o zi distanță de ziua liceului, elevii din școlile constănțene au putut face cunoștință cu oportunitățile pe care le oferă această unitate școlară, prin participarea la diversele ateliere și concursuri organizate la nivelul fiecărei catedre. Aici, amintim "Laboratorul de știri", "Biblioteca vie", concursul de cultură generală "Alter Ego", concursul de fizică "Arhimede", un atelier de poezie în limba franceză, un atelier gastronomic și multe altele. 


Totodată, în amfiteatrul mare al colegiului a avut loc o demonstrație de degustare profesionistă de vinuri, urmată de spectacolul tradițional "Mozaic de ritmuri dobrogene", în care au evoluat ansamblurile de dansuri aromâne, române și tătărești, soliști de muzică populară și ușoară, trupa de teatru "Dezinvolții", dansatori de street-dance și dans de societate. 


Potrivit directorul colegiului, profesorul Adriana Dima, cu această ocazie au fost premiate de către conducerea instituției de învățământ, dar și de către asociația de părinți, cele două eleve laureate ale olimpiadei naționale de turism și olimpiada de gastronomie. Acestea sunt Florentina Deaconu și Andreea Damian. 


Tot săptămâna trecută, echipa de voluntari a colegiului a plecat într-o excursie la școala din Vișina, unde a făcut o donație de rechizite, dulciuri și a vizitat cetatea de la Enisala. 


"Toate aceste activități reprezintă dovada implicării și dăruirii elevilor și profesorilor entuziaști din colegiul nostru, al cărui standard educațional crește, de la an la an, prin rezultate notabile și mai ales printr-un climat de lucru emulativ, în care disciplina și profesionalismul se articulează armonios", a completat directorul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5905 secunde