Elevii Centrelor de educaţie incluzivă, faţă în faţă cu Gheorghe Hagi

204
Elevii Centrelor de educaţie incluzivă, faţă în faţă cu Gheorghe Hagi - eleviicentrelor-1637262253.jpg

Articole de la același autor

Elevii din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din județul Constanţa s-au întâlnit, săptămâna aceasta, cu marele fotbalist Gică Hagi. Aceştia au fost beneficiari ai proiectului „Sănătate și recuperare prin sport”, proiect inițiat de către campania „Music for Autism”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Consiliul Județean Constanța și Decathlon Romania.

Proiectul vizează promovarea sportului pentru tinerii beneficiari direcți ai instituțiilor prin dotarea cabinetelor de kinetoterapie și a sălilor de sport, cu echipamente și aparate sportive. Amplasarea unor astfel de echipamente garantează atracția elevilor, aparatele fiind concepute pentru a se adapta nevoilor fiecărui copil cu dizabilitate.

La activitatea finală a proiectului, desfășurată la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, au fost prezenți reprezentații instituțiilor partenere și ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” Constanța, președintele Pavel Peniu, Gheorghe Popescu și Tiberiu Curt. De asemenea, tot în cadrul acestei activități, o parte dintre beneficiarii proiectului au vizitat Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și au avut plăcerea de a-l cunoaște pe Gică Hagi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5102 secunde