Elevii au oferit "pașapoarte de parc"

211
Elevii au oferit

Articole de la același autor

Zillele trecute, elevii  claselor a V-a și a IX-a din cadrul Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu" au desfășurat o serie de acțiuni de informare a constănțenilor, asupra regulilor de comportament în parcuri. Cu această ocazie, ei s-au adresat preșcolarilor și școlarilor mici aflați în Parcul Tăbăcarie, cu un set de reguli de respectat în acest spațiu, oferind pliante și "pașapoarte de parc" personalizate. 


Potrivit directorului instituției, prof. Anamaria Ciobotaru, în această primăvară, elevii colegiului au participat la o serie de alte activități ecologice. 


"Calitatea și multitudinea activităților de educație ecologică derulate au fost evaluate și apreciate prin acordarea statutului internațional de «Ecoșcoală» încă din anul 2005, de către Centrul Carpato- Danubian de Geoecologie, inițiatorul Programului Mondial «Ecoșcoală» în România. Până acum, Colegiul Național Pedagogic a obținut de șase ori distincția «Steagul Verde» în urma derulării acestui program", a precizat managerul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.385 secunde