Elevii au la dispoziție povești on-line, din programa școlară

Miercuri, 01 Aprilie 2020
237
Pentru a le oferi elevilor cât mai multe alternative de învățare, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța, în parteneriat cu Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" pune la dispoziția acestora, pe pagina de Facebook a centrului, povești, avându-i ca autori pe Ion Creangă, Emil Gârleanu și Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Potrivit reprezentanților ISJ, inițiativa face parte din seria de activități prevăzute în protocolul de colaborare interinstituțională și urmărește sprijinul elevilor în studierea textelor literare prevăzute de programa școlară, pentru variate cicluri de învățământ, în această perioadă de izolare impusă de situația epidemiologică înregistrată la nivel național. Materialele sunt filmări realizate de către actorii centrului și se regăsesc la adresa https://ro-ro.facebook.com/CMEPTCJ/, secțiunea video, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00.

Precizăm că Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" Constanța este un partener important al Inspectoratului Școlar Județean Constanța. "Inițiativa cu care a venit în sprijinul elevilor noștri în aceste momente demonstrează, încă o dată, colaborarea solidă, bazată pe identificarea de nevoi și soluții comune în beneficiul asigurării unui proces educațional de calitate pentru elevii noștri", a declarat șeful ISJ, prof. Sorin Mihai. Pagina a fost generata in 0.3328 secunde