Elevi din toată țara și Republica Moldova, în vizită la UMC

178

Articole de la același autor

Timp de zece zile, Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, în parteneriat cu Universitatea Maritimă, va desfășura cea de-a III-a ediție a proiectului "Maritime Summer University". 


Acest eveniment le oferă posibilitatea unui număr de 40 de absolvenți de clasa a X-a și a XI-a din întreaga țară și din Republica Moldova de a lua parte la simularea metodelor de predare, învățare și evaluare din cadrul instituției de învățământ superior. În același timp, tinerii vor participa la competiții sportive, evenimente culturale, activități specifice vieții universitare, menite să familiarizeze participanții cu orașul în care ar urma să locuiască în perioada studiilor. 


În plus, elevii vor urma un program de cursuri, seminarii și laboratoare aparținând anilor I, II și III de studiu, susținute de către profesorii universității, dar vor avea parte și de activități extra-curriculare, dezbateri în cadru non-formal și ateliere de dezvoltare personală etc. 


Toate acestea au ca scop prevenirea abandonului școlar și universitar, venind astfel în ajutorul elevilor indeciși cu privire la facultățile între care au de ales. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.4453 secunde