Elevi de excepție în febra barajelor

403
Elevi de excepție în febra barajelor - lotolimpic-1349277565.jpg
Mâine, 5 octombrie, dintre cei 15 elevi români calificați în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori 2012, nouă vor pleca acasă, iar șase se vor pregăti intensiv în continuare pentru ultima fază, ce se va desfășura în Iran.
Printre elevii din clasele VII-X, selecționați pe baza clasării la Olimpiada Națională de Științe pentru Juniori 2012, trei sunt constănțeni, toți elevi în clasa a IX-a la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân": Diana Andreea Ca-tană, George Costin Dobrin și Miruna Maria Răduț.


Profesorii care au coordonat pregătirea celor trei elevi sunt: Liliana Timofte și Adriana Po-pescu (biologie), Monica Dumitru și Doina Bălașa (chimie), Ion Băraru și Sanda Oprea (fizică).

Ieri, într-o convorbire telefonică cu Costin Dobrin, aflat la Colegiul Feroviar "Mihai I" din București, ne-a declarat că au susținut primul baraj. "Subiectele nu au fost grele, dar au fost multe, iar timpul de lucru cam la limită". Astăzi mai susțin încă un baraj constând în probleme, iar vineri, 5 octombrie, barajul va fi de tip grilă.

Le ținem pumnii și le dorim mult succes! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei iubesc studiul limbilor străine
Pagina a fost generata in 0.4003 secunde