Elevi constănțeni, la specializare în Portugalia

437
Elevi constănțeni, la specializare în Portugalia - portugalia-1321195140.jpg
"Formare profesională transnațională pentru viitorii electricieni europeni" este titlul unui proiect generos pe care Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" urmează să-l implementeze în anul școlar 2011-2012 și care este finanțat de Comisia Europeană prin programul sectorial Leonardo da Vinci.

Primul pas constă în organizarea unui concurs de selecție, de către Colegiul de Marină, pentru alegerea a 15 candidați plus cinci rezerve, toți elevi de clasa a X-a. Aceștia au șansa de a se specializa în domeniul de pregă-tire generală electric. Ei își vor dezvolta în Portugalia, prin plasament de muncă în perioada 11 iunie - 1 iulie 2012, competențele profesionale și personale, pentru realizarea stagiului de pregătire practică din curriculum, în companii specializate în instalații electrice rezidențiale.

Criteriile de selecție ale candidaților sunt foarte riguroase și ele presupun în primul rând ca elevul de clasa a X-a să provină din domeniul electric, să cunoască engleza de nivel minim A1 constatat la selecție, dar și să aibă motivație pentru formarea competențelor profesionale în domeniul electric.

Conținutul dosarului de candidatură, dar și alte amănunte le puteți afla de la secretariatul Colegiului de Marină.

Graficul concursului de selecție debutează pe 17 noiembrie cu depunerea dosarelor de can-didatură. Desfășurarea concursului de selecție este programată pe 29 noiembrie, începând cu ora 8.00, rezultatele fiind anunțate a doua zi, pe 30 noiembrie. Pe 2 decembrie sunt așteptate eventualele contestații, iar afișarea rezultatelor finale va avea loc pe 3 decembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : În memoria întemeietorului Turciei
Pagina a fost generata in 1.0299 secunde