Elevi ai Liceului de Turism "Concord" au împărțit daruri de Ziua Femeii

2435
Cu prilejul Zilei de 8 Martie, Fundația Cultural - Științifică "Concord" și Liceul de Turism "Concord" au organizat o acțiune umanitară la Azilul de Bătrâni din Constanța. Elevi ai clasei a IX-a I, însoțiți de Maria Costea - reprezentanta fundației, Delia Mustacă - directorul liceului, Georgeta Stoica – director adjunct, Alina Toricu – diriginte și Maria Halep – profesoară, au împărțit pungi cu alimente celor 140 de femei din așezământul de bătrâni.
Cele două entități ale vieții culturale și educaționale constănțene sunt implicate în numeroase acțiuni de binefacere, uneori în colaborare cu alte organizații, precum Centrul de Plasament "Micul Rotterdam" și Fundația "Și tu". De la începutul anului și până în prezent, ele au făcut donații de peste 300 de milioane de lei vechi pentru copii și bătrâni.
Recent a fost acordată o sponsorizare Fundației "Și tu", din Suedia, care s-a implicat în strângerea fondurilor necesare achiziționării aparaturii destinate recuperării, în cazul unor copii cu handicap fizic, din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3074 secunde