Eleva Elena Iuliana Tudoran, câştigătoare la festivalul „Rapsodii de toamnă”

204
Eleva Elena Iuliana Tudoran, câştigătoare la festivalul „Rapsodii de toamnă” - oeleva2-1633019146.jpg

Articole de la același autor

Delicatețea versurilor scrise cu deplină măiestrie, emoția autentică redată prin glas, dar reflectată și-n priviri nu câștigă doar inimii, ci și premii. Elev caporal Elena Iuliana Tudoran, de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, aduce la Constanța trofeul locului 1 la secțiunea Poezie a Festivalului Național de Romanțe și Poezie „Rapsodii de toamnă”, desfășurat în perioada 28 - 30 septembrie, la Câmpulung Muscel, judeţul Argeș.

Concursul, aflat la cea de-a XV-a ediție, organizat de Cercul Militar Câmpulung, a reunit sub cupola Casei de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung Muscel interpreți și recitatori din întreaga țară și de la toate categoriile de forțe din Armata României.

Marina militară a fost reprezentată, pentru prima dată în competiție, de eleva de anul II a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Elena Iuliana Tudoran a impresionat publicul și juriul cu interpretarea într-o notă inedită și profund emoționantă a poeziilor „Amurg de toamnă” de Lucian Blaga și „Lied” de Al. O. Teodoreanu.

Elena Iuliana Tudoran are 19 ani și este din județul Iași. Este o moldoveancă autentică, în gândire, în simțiri și în trăiri, iar modul ei preferat de exprimare este arta teatrală și a recitării poeziei. Premiul obținut anul acesta la Câmpulung Muscel vine să completeze palmaresul început în 2020, când i-a fost acordat Marele premiu și trofeul festivalului, la Concursul interjudețean de interpretare lirică eminesciană „Floare albastră”, de la Iași.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0907 secunde