Elevă de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”, premiată la un concurs naţional de limba română

618
Elevă de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”, premiată la un concurs naţional de limba română - elevadelacolegiul2-1624286563.jpg

Articole de la același autor

Andreea Toma, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanţa a obținut premiul al II-lea la Concursul Național „Eu citesc! Tu… mai citești?”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj. Andreea este unul dintre cei mai mari iubitori de lectură, un elev care, cu siguranță, va deveni un cititor autonom, activ pe tot parcursul vieții.

„Nu știu cum, dar cărțile copilăriei dăinuie în mine și le regăsesc în cerneala pe care o aștern astăzi pe hârtie. Îmi place să citesc, recunosc! Cu sau fără trasee de receptare, ușa se deschide larg pentru sufletul dornic de cuvinte. Prin urmare, lectura de plăcere este puternică, dar un bun cititor nu poate face abstracție de lectura critică. Se completează una pe cealaltă și astfel devin ceva puternic și de neoprit, odată ce pătrund în noi, oamenii care se scriu citind și care se citesc scriind”, povesteşte Andreea, în eseul cu care a câştigat premiul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8008 secunde