Elev de la Liceul "Dimitrie Leonida", eliminat de la Bac

299

Articole de la același autor

Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2020 a ajuns la final. Astăzi, este programată ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului și specializării. La primele două probe, s-au înregistrat, însă, numeroși absenți, iar un candidat a fost eliminat pentru fraudă.

Ieri, la proba obligatorie a profilului, au participat 782 de candidați din cei 987 înscriși. Cei mai mulți dintre aceștia au susținut examenul la matematică - 694 și doar 88 au dat la istorie.

Menționăm faptul că, la proba scrisă la limba și literatura română, desfășurată luni, 24 august, au participat 492 de candidați din 611 înscriși. Un candidat de la Liceul Tehnologic «Dimitrie Leonida» Constanța a fost eliminat pentru fraudă, având asupra lui un dispozitiv audio pentru comunicare la distanță", a anunțat purtătorul de cuvânt al ISJ Constanța, prof. Marinela Mrejeru.

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. Primele rezultate vor fi afișate pe 2 septembrie, până la ora 12.00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, între orele 14.00 și 20.00. La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui. Contestațiile vor putea fi transmise și electronic. Rezultatele finale vor fi apoi anunțate pe 5 septembrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8214 secunde