Elev al Colegiului "Mircea", medaliat cu aur la Balcaniada de matematică

439
1

Articole de la același autor

Societatea de Științe Matematice a făcut publice rezultatele lotului României la cea de-a XIX ediție a Balcaniadei de Matematică Juniori 2015, desfășurată, zilele acestea, în Serbia. 


Elevul Mihai Iliant, care tocmai ce a terminat clasa a VIII-a la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța, a reușit performanța de a obține medalia de aur, echipa na-țională adjudecându-și alte cinci medalii de argint.
 
De menționat că el este singurul care a susținut Evaluarea Națională în sesiunea specială, pe care, evident, a depășit-o cu brio.


Comentează știrea

catalin
29 iunie 2015

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3362 secunde