"Elefănțelul curios" vă invită la spectacol

267

Articole recomandate

Copiii cu vârsta de peste trei ani sunt așteptați, astăzi, 13 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, dar și miercuri, 14 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la o nouă întâlnire cu "Elefănțelul curios". Spectacolul este regizat de Cristian Mitescu, scenografia este asigurată de Eugenia Tărășescu Jianu, muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu, iar coregrafia lui Ionuț Sergiu Anghel.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Grațian Prisăcariu, Andrei Stroescu și Ion Ciolan.

Cu această ocazie, cei mai mici spectatori vor avea posibilitatea de a descoperi periculoasa junglă africană, împreună cu elefănțelul Bombo, haios, mititel și "curios nevoie mare", care pornește către fluviul Nil să afle ce mănâncă un crocodil.

În această călătorie, micuții spectatori se vor întâlni cu o mulțime de animăluțe și păsări exotice cum ar fi maimuțele certărețe și grijulii, papagalii "vorbitori", zebre, o panteră, leul cel fioros, hipopotamul cel urât și îndesat, dar îndrăgostit de girafa zveltă și frumoasă, șarpele cel viclean sau crocodilul de Nil. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Romeo și Julieta" vă invită la balet
Pagina a fost generata in 0.3738 secunde