"Elefănțelul curios" vă invită la o porție de râs

261
Week-end-ul acesta, Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi așteaptă pe cei mici, duminică, 10 iunie, de la ora 11.30, la premiera spectacolului "Elefănțelul curios", în regia lui Cristian Mitescu, cel care semnează și scenariul.

Scenografia poartă amprenta binecunoscutei Eugenia Tărășescu Jianu, muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu, iar coregrafia lui Ionuț Sergiu Anghel.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Grațian Prisăcariu, Andrei Stroescu și Ion Ciolan.

Cu această ocazie, cei mai mici spectatori vor avea posibilitatea de a descoperi periculoasa junglă africană, împreună cu elefănțelul Bombo, haios, mititel și "curios nevoie mare", care pornește către fluviul Nil să afle ce mănâncă un crocodil.

În această călătorie, copilașii vor avea ocazia de a se întâlni cu animăluțe și păsări exotice, cum ar fi maimuțele certărețe și grijulii, papagalii "vorbitori", zebre, o panteră, leul cel fioros, hipopotamul cel urât și îndesat, dar îndrăgostit de girafa zveltă și frumoasă, șarpele cel viclean sau crocodilul de Nil. În același timp, ei vor asculta cântecele misterioase ale lunii și vor descoperi cât de bune sunt bananele pentru sănătate, mai ales cele vorbitoare, învățând în același timp, că atunci când ceilalți te sprijină, chiar dacă te dojenesc sau te cicălesc, există mereu "acasă", indiferent de vârsta pe care o ai sau încercările prin care treci.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.313 secunde