La Universitatea "Ovidius"

Șefii de promoție 2013, premiați la scenă deschisă

1137
1
Șefii de promoție 2013, premiați la scenă deschisă - universitateaovidiusfestivitated-1373468278.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în Aula Magna a Universității "Ovidius", într-o atmosferă încărcată de emoții atât de partea organizatorilor, cât și a studenților, s-a desfășurat prima gală de premiere a șefilor de promoții de la toate specializările celor 16 facultăți.

În premieră în viața academică ovidiană, șefii de promoție 2013 au primit Diploma de onoare Ovidius, ca semn al recunoașterii rezultatelor profesionale deosebite în anii de studii de licență. Evenimentul a fost organizat la inițiativa rectorului prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, la rându-i vizibil emoționat, și a reunit peste 70 de studenți de la toate specializările, aplaudați la scenă deschisă de profesori și colegii din facultăți.

"Vă felicit în numele întregii comunități academice pentru munca pe care ați depus-o și pentru realizările deosebite care v-au plasat în fruntea colectivelor din care ați făcut parte. Noi, profesorii care v-am îndrumat către tainele specializărilor pentru care ați optat, vă vom sprijini întotdeauna. Prin realizările pe care le veți avea pe viitor veți cinsti numele celor care s-au ocupat de pregătirea voastră și veți spori prestigiul universității", a declarat rectorul.

Cu emoție, studenții au mulțu-mit conducerii universității pentru această inițiativă și, totodată, au transmis un gând bun cadrelor didactice care i-au îndrumat. Sibel Jindi Alexandru, absolventă cu 10 pe linie a specializării Istorie și Științe Politice, afirma că "este o zi plină de emoție, pe care o vom păstra tot restul vieții, dar care ne obligă și pe mai departe". Cu aceeași medie 10 a mai absolvit Facultatea de Teologie și Marian Tuchiluș.

Tot cu această ocazie a fost lansat Albumul șefilor de promoție ai Universității "Ovidius" din Constanța, care va contribui în următorii ani la păstrarea memoriei celor mai bune performanțe la nivel de universitate.

Gala a fost presărată cu momente artistice susținute de studenții Facultății de Arte.

Acțiunea s-a desfășurat sub egida Federației Organizațiilor Studențești din Universitatea "Ovidius" din Constanța.

Special pentru promovarea celor mai buni studenți ai Universității "Ovidius" din Constanța, săptămâna trecută a avut loc în premieră gala "Studenți ovidieni de top", în cadrul căreia au fost premiați tinerii care prin acțiunile pe care le-au întreprins și prin distincțiile pe care le-au obținut la concursuri naționale și internaționale au avut un rol important în promovarea brandului ovidian.

Comentează știrea

Bravo, Bravo, Bravo
11 iulie 2013
Nu avem cuvinte pt asa tineri

Important este sa ne spuneti peste un an unde au fost angajati acesti tineri extraordinari. La ce companii si firme importante din Constanta sunt angajati, de fapt sa ne spuneti ce companii se bat efectiv pe ei. Asta este de stiut. Daca i-ar angaja am vedea si noi ca economia Constantei ar incepe sa duduie. Dar, vai, patronii angajeaza doar semianalfabeti ca sa le dea salariu de nimic, sa nu aibe curaj sa ceara nimic, sau eventual sa-i fie ruda. Urmariti-i si ne spuneti si noua periodic ce s-a intamplat cu fiecare din ei. Daca erau manageri astfel de oameni nu ar mai fi existat criza in Romania.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Premieră la "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.7573 secunde