Educatori din mai multe județe stabilesc, la Constanța, premisele educației timpurii de calitate

167
Educatori din mai multe județe stabilesc, la Constanța, premisele educației timpurii de calitate - educatoridinmaimultejudete-1569770755.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, la Constanța, are loc întâlnirea de lucru cu tema "Educația timpurie incluzivă de calitate". Evenimentul este organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Asociația OvidiuRo, Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step.

"În acest sens, se reunesc, la Constanța, reprezentanți ai inspectoratelor școlare din județele Brăila, Buzău, Galați, Giurgiu, Ialomița, membri ai Comisiei Naționale de specialitate pentru educație timpurie, directori și cadre didactice. Scopul întâlnirii este acela de a asigura premisele asumării unui set de acțiuni convergente pentru creșterea calității educației timpurii pentru toți copiii și, implicit, acela de a stabili un plan cadru de activități, pentru anul școlar 2019 - 2020, care să faciliteze implementarea eficientă a noului curriculum, prin valorificarea resurselor locale și a parteneriatelor", explică reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8835 secunde