Educația este singura modalitate prin care o persoană poate evolua

214
Educația este singura modalitate prin care o persoană poate evolua - educatia-1559158387.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, Universitatea "Ovidius" din Constanța a desfășurat lucrările celei de-a treia conferințe internaționale cu titlul "Contemporary Perspectives in Psychology Education ans Social Work" dedicată împlinirii a 20 de ani de la înființarea Facultății de Psihologie și Științele Educației.


În cadrul evenimentului i-a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa profesorului Annie Savard, din Canada. De asemenea, după festivitatea de decernare, a avut loc și o lansare de carte intitulată "Intervenții psihopedagogice în tulburările specifice de învățare.  Învățăm fonologic - program structurat de antrenament al conștiinței fonologice bazat pe dovezi  stiințifice", a autorilor Carmen David și Adrian Roșan. Lucrările conferinței s-au desfășurat pe secțiuni și au cuprins, printre altele, workshop-uri dedicate domeniilor de specializare ale participanților înscriși la eveniment. 


Potrivit reprezentanților instituției de învățământ superior, conferința a promovat ideea că educația și consilierea psihologică reprezintă singura modalitate concretă și durabilă prin care o persoană poate evolua și prin care poate contribui la dezvoltarea generală a societății. 


În același timp, demersul științific organizat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației a avut ca obiectiv general optimizarea strategiei academice, de cercetare și de promovare a portofoliului educațional, dar și a strategiei privind studenții și absolvenții în cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.829 secunde