Ecoșcoală. Steagul verde și trofeu aniversar pentru Colegiul Pedagogic

187
Ecoșcoală. Steagul verde și trofeu aniversar pentru Colegiul Pedagogic - ecoscoala-1570138495.jpg

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța nu au ratat nicio ocazie de a se implica în protejarea mediului și de a ajuta la înfrumusețarea orașului. 


Pentru toate acțiunile la care au participat de-a lungul anilor, Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța a primit trofeul aniversar pentru 14 ani de proiect Ecoșcoală. Premierea a avut loc într-un cadru festiv, la ediția XXI a Seminarului Național "Parteneriat în educația pentru mediul înconjurător", organizat în București, de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, la finele lunii septembrie. 


"Au fost apreciate realizările de excepție ale colegiului în domeniul educației pentru mediu, implicarea și desfășurarea unor activitați de protejare a mediului în folosul comunității locale. Este vorba despre acțiuni de ecologizare în parcurile din municipiul Constanța, numeroase campanii de colectare a materialelor refolosibile, campanii pentru diseminarea unui stil de viață sănătos, elaborarea unor reguli pentru protejarea ariilor naturale și păstrarea calității acestora, acțiuni la care au participat activ elevii și profesorii colegiului", precizează coordonatorii proiectului, prof. dr. Polixenia Popescu și prof. Maria Virginia Acreței. 


De altfel, "Programul Ecoșcoală" derulat de colegiul constănțean a primit în ultimii 14 ani, șapte evaluări consecutive favorabile, păstrându-și statutul de Ecoșcoală și însemnul "Steag Verde". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0161 secunde