Ecaterina Andronescu: "Există posibilitatea închiderii unor școli, în condiții de vreme severă"

177
Ecaterina Andronescu:

Articole recomandate

Ecaterina Andronescu a declarat, duminică seară, că există posibilitatea închiderii unor școli, în condițiile în care meteorologii au anunțat că urmează câteva zile cu vreme severă. Ministrul Educației a precizat că decizia va fi luată de autoritățile locale, în funcție de efectele fenomenelor meteorologice.


Ecaterina Andronescu a făcut declarațiile într-o emisiunea la Digi 24. Întzrebată dacă există posibilitatea închiderii școlilor, în condițiile în care urmează vreme severă, Ecaterina Andronescu a spus: "Fără îndoială că este, cum să punem copiii sub risc?".


"Ar fi absolut inacceptabil. Nu ia ministrul decizia, ia fiecare autoritate locală, înțeleg directorul școlii împreună cu autoritatea locală, în situațiile pe care vemea le generează acolo, nu închidem toate școlile", a precizat Ecaterina Andronescu.


Meteorologii au emis, duminică, o informare de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în întreaga țară, până miercuri dimineață la ora 9:00. Se vor semnala ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină, în unele locuri cantitățile de precipitații urmând a depăși 60 de litri pe metru pătrat. Vremea se va răci accentuat, iar la munte va ninge. În București, se vor înregistra și 35 de litri de apă pe metru pătrat, iar temperaturile vor scădea până la 6-7 grade Celsius.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.477 secunde