Dwayne Johnson și Jason Statham într-un nou film "Furios și iute"

324
Dwayne Johnson și Jason Statham într-un nou film

Articole de la același autor

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" vă invită la film, în acest weekend. Sâmbătă, 3 august, de la ora 12.00 și apoi de la ora 17.30, puteți viziona pelicula "Regele leu". De la ora 20.00, spectatorii sunt invitați la "Fast &Furious: Hobbs and Shaw". Duminică, 4 august, vor rula aceleași filme, doar că "Regele leu" va rula de la ora 12.00, iar celălalt, de la ora 17.30. 


După opt filme care au acumulat aproape cinci miliarde de dolari, franciza "Furios și iute" prezintă acum primul său capitol separat, "Furios și iute: Hobbs & Shaw", în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.


Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în Furios și iute 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.


În momentul în care anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.


În afară de aceste filme, de la ora 20.00 va rula și "Poms". Prețul unui bilet este de 18 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6294 secunde