Duminică, toții copiii merg la teatru!

143
Duminică, toții copiii merg la teatru! - ratuscaceaurata-1506702550.jpg

Articole de la același autor

Dacă vremea nu este prielnică pentru plimbări și nu aveți alte planuri cu cei mici, pentru duminică, 1 octombrie, Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare" vă dă șansa să participați cu aceștia la un spectacol educativ, care pune în lumină valorile umane. 


Astfel, într-un decor domestic, plin de candoare, o ogradă cu rățuște, găini, gâște, gâscani și curcani, copiii vor descoperi una din cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen și îl vor însoți pe micul boboc de lebădă, clocit de o rață, în drumul său către adevărata sa identitate. Micul bobocel este complet atipic față de ceilalți boboci de rață, toți râd de el și "rățușca diferită" este alungată. 


Alături de aceste personaje, copiii le vor întâlni pe Rața-mamă și pe Țața, vor dansa în ritmul unei muzici vesele și antrenante, îl  vor descoperi pe motanul "cosmopolit" Timotei, pe dulăii fioroși, vor înălța generozitatea de la pescarul cel milos, pentru ca, în final, să învețe, alături de micuțul boboc de lebădă, o pildă extrem de folositoare: uneori aparențele pot înșela. 


Așadar, duminică, copiii sunt invitați la spectacolul "Rățușca cea urâtă", la ora 10.00, dar și la ora 11.30


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4578 secunde