Dublă licențiere pentru studenți de la UMC

716
1
Dublă licențiere pentru studenți de la UMC - dublalicentiere-1470673265.jpg

Articole recomandate

Universitatea Maritimă din Constanța a primit vizita delegației Universității Maritime din Shanghai, conduse de președintele acesteia, prof. Huang Youfang. 


Discuțiile au vizat intensificarea cooperării pe linie academică în contextul stabilirii modului de funcționare a colaborării dintre cele două instituții angajate într-un proces de acordare a unei diplome duble de master pe domeniul Inginerie Mecanică.


Programul cu diplomă dublă de master pe domeniul Inginerie Mecanică va fi organizat conform strategiilor de internaționalizare și dezvoltare academică ale celor două universități partenere, a regulamentelor interne și regulamentelor naționale în baza cărora funcționează acestea. Organizarea programului de studiu cu diplomă dublă va lua în considerare standardele naționale obligatorii pentru programele de studiu din fiecare țară (discipline impuse și/sau calificări obținute la absolvire).


Pe parcursul celor doi ani de școlarizare, cursurile se vor desfășura alternativ, prin mobilitatea studenților și cadrelor didactice la Universitatea Maritimă din Constanța și la Universitatea Maritimă din Shanghai, conform planului de învățământ acceptat în comun. Finalizarea studiilor se va face printr-o lucrare de dizertație în limba engleză cu supervizare din partea ambelor universități, care va da posibilitatea absolvenților să primească o diplomă de la Universitatea Maritimă din Constanța și o diplomă de la Universitatea Maritimă din Shanghai.


Comentează știrea

mihai
9 august 2016
progres semnificativ de la nigeria la china

e perfect !!! la cat de bine vorbesc engleza profesorii de la ambele universitati, nu va intelege nimeni nimic. numai idei cretine la conducerea umc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0083 secunde