Dreptate cu pumnii, în liceele din Constanța / DECIZIE IMPORTANTĂ

174

Articole de la același autor

Asociația Sigma Development Center Constanța, InterCultural Iceland, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Centrul de Resurse pentru ONG-uri CENTRAS Constanța anunță lansarea expoziției "Fețele ascunse ale violenței", realizată în cadrul proiectului Tineri fără etichete - proiect de promovare a diversității în școala românească. 


Acest proiect dorește să atragă atenția asupra problemelor de violență între tinerii elevi de liceu oferind o abordare complexă și specifică ce implică metode de educație non-formală și mobilizare a cetățenilor.

Perioada de desfășurare a proiectului este de 15 luni (august 2014 –octombrie 2015), iar finanțarea tuturor activităților desfășurate este asigurată prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, componenta 1 "Implicare", subcomponenta 1.3 "Încurajarea valorilor democratice", cu o sumă totală nerambursabilă în valoare de 130769.48 euro. Pentru mai multe detalii despre proiect, activitățile și rezultatele sale vă invităm să urmăriți pagina www.tinerifaraetichete.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0299 secunde