Drama comică "Testosteron" se joacă, în acest week-end, la Constanța

381

Articole de la același autor

Teatrul de Stat (TSC) se află pe ultima sută de metri cu pregătirea premierei piesei "Testosteron", o adaptare după Andrzej Saramonowicz și regia lui Traian Șoimu. Piesa, care trebuie să se joace în datele de 2, 3 și 4 martie, poartă semnătura scenografului Zsolt Fehérvári, iar muzica îi aparține lui Adrian Mihai. 


Din distribuție fac parte: Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi, Adrian Dumitrescu. 


Sosit la Constanța de câteva săptămâni pentru această nouă premieră, regizorul Traian Șoimu, care are la baza formării sale nu una, ci două școli solide, și anume Facultatea de Filosofie de la Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", aduce în această piesă toate genurile de umor. El speră ca spectacolul să fie la înălțimea publicului. 


"Într-o singură vorbă, este «Testosteron», adică un tatuaj pe pieptul unei femei. Pentru mine este o tragicomedie, sau, mai bine zis, o dramă comică, în care șapte bărbați, care vin la o nuntă ce nu se mai întâmplă, au ocazia să se înjure, să se bată, se angajează într-un fel de skanderbeg testiculoidal, să arate care dintre ei este mai tare. Dar fiecare are, la rândul lui, câte o frustrare legată de femei. Ei cred că femeile sunt dușmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi...", a declarat Traian Șoimu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Lora cântă  la Mangalia,  de Dragobete
Pagina a fost generata in 0.4065 secunde