Două zile de răsfăț cinematografic la Constanța! Iată ce filme puteți viziona

221
Două zile de răsfăț cinematografic la Constanța! Iată ce filme puteți viziona - frozenii-1576847127.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 12:00 "Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă" revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". 


Filmul regizat de Aaron Woodley redă povestea unui grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă. 


Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.


De la ora 15:00, publicul constănțean este invitat la premiera producției "Star Wars: Skywalker- Ascensiunea". Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker. În distribuție: Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Keri Russell, Mark Hamill, Oscar Isaac.


Proiecția va fi reprogramată, sâmbătă, 21 decembrie, de la 20:00 și duminică, 22 decembrie, de la ora 17:30.
Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.


De la ora 17:30, aveți ocazia să vă reîntâlniți cu Ian McKellen și Helen Mirren în "Maestrul minciunilor". Bătrânul escroc Roy Courtnay intenționează să pună mâna pe toată averea moștenită de văduva Betty McLeish. 


În drama regizată de Bill Condon ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole. 


Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.


Duminică, 22 decembrie, de la ora 12:00, filmul de animație "Frozen II/ Regatul de gheață II" reia povestea Elsei care pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul. Personajele vor fi interpretate de Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff și Josh Gad, alături de Evan Rachel Wood și Sterling K. Brown. 
Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.


Filmul documentar despre pedagogia Montessori, "Copilul e maestrul" va putea fi vizionat duminică, de la ora 15:00. Filmul a fost realizat cu participarea a 27 de copii cu vârste între 3 și 6 ani din clasa educatorului Christian Maréchal în cea mai veche școală Montessori din Franța, la Roubaix. 


În introducere, realizatorul francez dl. Alexandre Mourot ne va împărtăși experiența sa și a echipei sale, de la ideea de început, la filmul ce ne prezintă activitatea zilnică într-un mediu Montessori.


Preț bilet: 16 lei întreg, 4 lei copii/elevi/studenți, 8 lei pensionari.


Duminică, de la ora 20:00, pelicula "Jumanji: Nivelul următor" regizată de Jake Kasdan revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black, Danny DeVito trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.


Preț bilet: 18 lei întreg, 4,5 lei copii/elevi/studenți, 9 lei pensionari.


Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56 (fostul Cinema Republica).  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4782 secunde