Două zile de distracție estivală la cetatea dobrogeană Enisala Castlefest

591
Două zile de distracție estivală la cetatea dobrogeană Enisala Castlefest - enisalafbcoverenisala-1500564794.jpg
Pe 22 și 23 iulie, Cetatea Enisala își redeschide porțile pentru o serie de concerte susținute de artiști naționali și internaționali, ateliere creative, jocuri și concursuri și un parc de distracții fantastic.

Festivalul va fi unul multicultural, datorat celor 14 etnii ce locuiesc în Tulcea în armonie. Tocmai din acest motiv, ansambluri muzicale multietnice din această zonă vor fi invitate să prezinte mici momente culturale specifice.

"Festivalul va fi un punct de atracție pentru părinți, dar și pentru copii. În cadrul evenimentului va fi creat un oraș medieval menit să îi transporte pe vizitatori, în vremurile de altădată. Copiii vor fi cei mai fericiți, aceștia având prilejul să învețe despre viața din perioada de glorie a cetății Enisala, vor învăța să picteze pe scuturi sau vor lua parte la activitățile desfășurate în cadrul atelierelor tematice de olărit, pielărie, teatru și lupte medievale. Participanții la ateliere vor fi îmbrăcați în haine de epocă și vor putea să își însușească o frumoasă lecție despre viața de acum 500 de ani. Totodată, copiii vor avea la dispoziție un frumos parc de distracții, care va funcționa în cele două zile ale festivalului", au declarat organizatorii.

Atmosfera va fi antrenată de MC Nino cu jocuri și concursuri, adecvate spectatorilor de toate vârstele. De asemenea, MC Nino îi va introduce în stilul său caracteristic, pe artiștii români și străini care vor încânta publicul cu programe muzicale variate, de la folk-rock la concerte tribut în memoria legendelor muzicii. Astfel, în prima zi a festivalului, vor concerta trupe tribut internaționale: Zen Garden va interpreta melodiile trupei U2, New Jersey vor cânta melodii de la Bon Jovi, iar Queen Legend, vor aminti de legendarul grup Queen.

În cea de a doua zi a festivalului, vor performa artiști îndrăgiți, din România: Radu Captari, Accuarella Band, Zuralia Orchestra și Direcția 5. În fiecare zi, în deschiderea trupelor consacrate pe scena festivalului vor concerta trupe locale din Dobrogea, reprezentante ale etniilor conlocuitoare din județ. Porțile Enisala Castelfest vor fi deschise începând cu ora 10:00, iar intrarea este gratuită.

Pagina a fost generata in 0.2177 secunde