Două linii Telverde, destinate elevilor și părinților

218
Două linii Telverde, destinate elevilor și părinților - doualiniitelverde12-1599234721.jpg
Ministerul Educației și Cercetării a înființat două linii telefonice gratuite, unde elevii, părinții și chiar și directorii de școli și primarii pot afla informații despre noile reguli cum se va desfășura anul școlar în perioada următoare.

O linie Telverde, 0800/67.20.31, va fi pusă la dispoziția elevilor, studenților și părinților, iar a doua linie Telverde – 0800/67.20.32 va fi destinată reprezentanților unităților de învățământ preuniversitar de stat și administrației publice locale, cu scopul de a oferi consultanță în materie de accesare a fondurilor europene pentru dotarea grădinițelor, școlilor și liceelor. Ambele linii telefonice gratuite vor funcționa de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.

"Reamintim faptul că Ministerul Educației și Cercetării a lansat, recent, și portalul educatiacontinua.edu.ro, mijloc complementar de informare directă pentru actorii din sistemul național de învățământ: elevi, studenți, părinți, cadre didactice, precum și alte categorii de public. Pe acest site sunt încărcate toate documentele emise de către Ministerul Educației și Ministerul Sănătății pe această temă: norme, ghiduri, regulamente, metodologii, dar și alte documente din același areal tematic, grupate pe cicluri de învățământ și arii de interes", au precizat reprezentanții Ministerului Educației.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1629 secunde