Mai multe ştiri online:

Două licee din Constanța, desemnate „Școli europene“

Ştire online publicată Joi, 06 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Liceul Tehnic „Tomis” și Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Comunicații Constanța au primit, marți seară, titlurile de „Școală europeană”. Cele două licee constănțene s-au aflat între cele 87 de unități de învățământ preuniversitar câștigătoare ale competiției naționale „Școală Europeană", organizate de Ministerul Educației Naționale.


La ediția din acest an au fost înscrise 136 de unități de învățământ preuniversitar din 37 de județe și din capitală. Fiecare unitate de învățământ câștigătoare a primit certificatul „Școală Europeană 2019" și un premiu în valoare de 5.000 lei pentru dotări. Decizia privind bunurile ce urmează a fi achiziționate aparține conducerii fiecărei unități de învățământ. MEN va transfera sumele către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, care la rândul său are obligația să le repartizeze unităților de învățământ.
În evaluarea candidaturilor s-a ținut cont atât de proiectele școlare internaționale derulate de unitățile de învățământ, cât și de coerența activităților desfășurate, de performanțele școlare reflectate în rezultatele elevilor la examenele naționale, olimpiade și concursuri școlare, de asigurarea egalității de șanse și facilitarea accesului la educație, precum și de calitatea și coerența documentelor de candidatură.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6617 secunde