Două festivaluri pe aceeași scenă, la Techirghiol

207
Două festivaluri pe aceeași scenă, la Techirghiol - douafestivaluri-1405532692.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, pe scena Teatrului de Vară "Jean Constantin" vor evolua 45 de copii din toate zonele țării, participanți la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret "Glasul Speranțelor".


În aceeași perioadă se desfășoară și ediția a IV-a a Festivalului Național de Umor "Scena lu’ Tănase". Festivalul de Muzică Ușoară este structurat pe trei secțiuni de vârstă: 5 - 8 ani, 9 - 12 ani, 13 - 16 ani, iar președintele juriului de anul acesta va fi compozitorul Viorel Gavrilă. Pentru câștigători, au fost pregătite următoarele premii: trofeul festivalului, în valoare de 1.000 de lei, premiul I, în valoare de 600 de lei, premiul II, în valoare de 500 de lei, premiul III, în valoare de 400 de lei, și o mențiune, de 150 lei. Acestea se vor acorda pentru fiecare categorie de vârstă în parte. 


Cât despre Festivalul Național de Umor "Scena lu’ Tănase", la această ediție vor fi prezente trupe de umor din Sibiu, Făgăraș, Câmpulung Moldo-venesc, Eforie și Constanța.


Duminică, 20 iulie, începând cu orele 19, este programată gala laureaților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5184 secunde