€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Doru Octavian Dumitru revine la Constanța

Ştire online publicată Marţi, 11 Octombrie 2011. Autor: Sabrina NEDELCU
Îndrăgitul actor Doru Octavian Dumitru a hotărât să revină la Constanța, pentru a încânta publicul deja obișnuit cu umorul său de calitate. Glumele lui DOD nu au accente po-litice, deoarece „politicul este cel care dă o pâine altora, nu mie”, după cum bine spune umoristul.

Genul de comedie pe care îl putem regăsi în reprezentațiile lui este unul de tip „stand-up comedy”, un gen inovator atât prin tematica abor-dată, cât și prin tehnica de joc, un show în continuă mișcare și improvizație, o provocare a unei comedii excentrice.

Toată lumea știe că Doru Octavian Dumitru a locuit ani buni în Canada. Se pare că, până la urmă, tot în țara lui natală se simte mai apre-ciat. După succesul înregistrat în vara lui 2008, Doru Octavian Dumitru a continuat să revină tot mai des în România cu show-uri de calitate.

Așadar, joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, Doru Octavian Dumitru revine în Constanța, în Club Phoenix, cu un spectacol care se promite a fi incendiar, ce va aduce publicului con-stănțean o adaptare a celei mai dezvoltate culturi de comedie din lume a specificului umor românesc, într-o manieră revoluționară. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6098 secunde