Doliu la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

1281
1
Doliu la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța - 29decembriedecesgeorgeneagu-1325158881.jpg
Fostul președinte al Sindicatului "Ovidius" din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, George Neagu, s-a stins din viață. În vârstă de 30 de ani, tânărul muzeograf a fost răpus de un infarct.

Miercuri dimineață, în vreme ce se afla în locuința din Negru Vodă, tânărul a început să se simtă rău, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Mangalia, dar cadrele medicale nu au mai reușit să-i salveze viața.

George Neagu este cel care, în 2010, a pus pe hârtie problemele cu care se confruntau angajații muzeului, atrăgând atenția, în memoriul său, că în cadrul muzeului sunt mulți angajați, plătiți "cu totul nejustificat" și propunerea reorganizarea secțiilor instituției.

În cursul acestui an, însă, tânărul și-a dat demisia din cadrul muzeului și a fost plecat o perioadă în Spania, de unde s-a întors în luna octombrie, spun prietenii. Din ianuarie 2012 intenționa să se alăture foștilor săi colegi, la lucrările de construcție de la Autostrada Soarelui.

Comentează știrea

sumanele negre
29 decembrie 2011
Dumnezeu sa-l odihneasca

Doamne iarta -l si primestel la tine. Dar pe cei ce se bucura de moartea lui nu-i ierta. Oricum va bucurati prea devreme ati castigat o batalie nu si razboiul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1822 secunde